Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Mirjam Mirjam uit Utrecht heeft geschreven op 6 december 2020 om 13:17
Ayi heeft mij alle soorten massage (tuina, zilverballen en ontspanning) al meerdere keren gegeven. Zeker in coronatijd waar ik, door het vele werken achter de computer, meer dan normaal last heb van bepaalde spieren en soms ook stress, doet mij dat steeds goed. De tuina massage kan pijnlijk zijn. Maar achteraf voel ik mij altijd heerlijk licht: alles lijkt weer te stromen. En ik word ook altijd weer vrolijk van de goedlachse Ayi.
Irene Hensing Irene Hensing uit Breda heeft geschreven op 3 december 2020 om 22:12
Ik had gehoord van de praktijk waar AYi werkt. Met het afbouwen van medicatie en ontstressen, detoxen was ik op het goede moment bij AYi die om de hoek kwam kijken, in een aparte behandelruimte waar โ€˜ rust en reinheid troef isโ€™. Ze leidt stap voor stap het proces, is kundig en een sympathiek persoon, het heeft mij hartstikke goed gedaan. K was er wekelijks, het gemiddelde is 3 behandelingen vertelt AYi. Ben onder de indruk van de toewijding en ik heb genoten van de kopjes thee als toegift. Aanrader. Ben ook nieuwsgierig naar de Touni massage, bijzonder.
Petra Petra uit Utrecht heeft geschreven op 1 december 2020 om 09:49
Zeer blij en dankbaar voor de behandelingen van Ayi! De eiwit-zilverballen waren nieuw voor me, beetje vreemd ook, maar wat een effect had dat zeg! Je voelt je na afloop zalig schoon en licht. Na vier keer was ik helemaal 'schoon' en gezond. Ayi stond te dansen… Nu onderga ik regelmatig nog even een Tuinamassage, zodat alles goed door blijft stromen. Heel blij mee!